Home � � Με 1200 οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Με 1200 οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Κρέσιτς και Βιεϊρίνια δηλώνουν βέβαιοι ότι ο Δικέφαλος θα επιστρέψει στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από τα Πηγάδια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε στα χέρια της 1200 εισιτήρια των 25 ευρώ για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Σάκης Τονουσίδης, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με τα «μαγικά χαρτάκια» ανά χείρας. 

Ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό εισιτηρίων, όμως ο ακριβής αριθμός εναπόκειτο στη διακριτική ευχέρεια της Ξάνθης. Η θρακιώτικη ΠΑΕ ήταν αυτή τη φορά πιο «συνεργάσιμη» και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν κυρίως στο πέταλο, αλλά θα υπάρχουν και κάποιοι στη κεντρική κερκίδα.

Από εκεί και πέρα, η αστυνομία της περιοχής συζήτησε το πώς θα πάνε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Γ.Γ.Α., κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, είναι προφανές ότι το δικαίωμα στην εκδρομή κερδίζεται. Ετσι, πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στη μετάβαση και την παρουσία των οπαδών στην Ξάνθη, για να υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψουν και την έκτη αγωνιστική στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Βιεϊρίνια: Δε γίνεται να μην πάμε καλά

Τη δική του εξήγηση για την αγωνιστική κρίση την οποία διέρχεται ο ΠΑΟΚ και την αισιοδοξία του για μία διαρκώς βελτιούμενη πορεία στη συνέχεια της σεζόν εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

πηγή: Voria.gr

Tags:

0 σχόλια to "Με 1200 οπαδούς του ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη"

Leave a comment